14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Woensdag zonnig, donderdag van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Vanochtend is er in de zuidelijke helft veel bewolking. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind, uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 4°C. De wind waait het uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend trekt bewolking van het oosten uit het land binnen. Af en toe valt er lichte regen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).
Morgenmiddag is het bewolkt en valt er af en toe regen. Plaatselijk breekt soms de zon ook even door. Vooral in het zuiden is er een kleine kans op een onweersbui. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Plaatselijk valt er regen. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6). (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/04/2023 00.07 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio