12.7 C
De Bilt

Wolkenvelden en droog. Later vanavond en vannacht regen. Morgen een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanavond zijn er wolkenvelden en is het aanvankelijk droog. Van het westen uit neemt de bewolking geleidelijk verder toe. In het noordwesten gaat het de komende uren regenen. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6-7. Langs de noordwestkust zijn windstoten van ca. 65 km/u mogelijk.

Komende nacht trekt een gebied met regen over Nederland zuidoostwaarts. De minima liggen rond 10°C. De wind draait naar west en is aan de kust (vrij) krachtig, landinwaarts is de wind matig.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt met in de noordelijke helft van Nederland enkele buien. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust vrij krachtig.
Morgenmiddag is het wisselend bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien. In de loop van de middag wordt het van het westen uit overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de noordwest- en noordkust eerst nog vrij krachtig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het noordoosten nog een bui vallen. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige westenwind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/10/2022 22.26 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio