Wolkenvelden en eerst lichte regen. Overdag een bui. Dinsdag meer buien

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht trekt een gebied met bewolking en lichte (mot)regen zuidoostwaarts over het land. In de loop van de nacht wordt het van het noordwesten uit op de meeste plaatsen droog en klaart het af en toe op. In opklaringen kan het vooral in het zuidoosten en oosten nevelig worden. De minima liggen rond 7°C bij een zwakke, langs de kust matige tot vrij krachtige noordwestenwind.

Vandaag overdag is het wisselend bewolkt en trekken van het noordwesten uit enkele lichte regenbuien over het land. De maxima liggen rond 16°C en de noordwestenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

In de loop van de avond en in de nacht naar dinsdag wordt het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog. Later in de nacht trekt een gebied met stevige regenbuien het noorden van het land binnen, met daarbij een kleine kans op onweer en aan de noordkust mogelijk windstoten tot 60 km/uur. De minima lopen uiteen van 12°C op de Wadden tot 7°C in het oosten. De westenwind is matig, langs de kust vrij krachtig en neemt in het Waddengebied toe tot krachtig.

Dinsdagochtend trekt dit gebied met buien of buiige regen naar het zuiden van het land. Dinsdagmiddag houdt de buiigheid in het zuiden en zuidwesten nog lang aan, elders wordt het op een enkele bui na droog en zijn er zonnige perioden. De noordwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. De maxima liggen rond 14°C. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/10/2021 22.09 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img