20.8 C
De Bilt

Wolkenvelden en in het noorden een enkele lichte bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het noordoosten is een lichte bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Vanochtend is er af en toe zon. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.
Vanmiddag komt er geleidelijk meer bewolking. Het is vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C op de Wadden en 23°C in het zuiden. De westelijke wind is meest matig, in het noordelijk kustgebied neemt de wind toe naar vrij krachtig.
Vanavond is het bewolkt en in het noorden regent het af en toe. De westelijke wind is overwegend matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het noorden eerst af en toe regen, daarna vallen er enkele buien. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind draait van het westen naar het noordwesten en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er veel bewolking en vallen er in het hele land nog enkele lichte buien. De wind komt uit het noordwesten en is boven land matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag valt er eerst nog een enkele bui, later in de middag wordt het droog. Af en toe schijnt de zon tussen de wolken door. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en 21°C in het oosten. De wind uit het noordwesten is boven land matig en langs de westkust vrij krachtig en in het Waddengebied eerst krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het eerst overwegend bewolkt, maar later klaart het meer op en blijft het droog. De wind uit het noordwesten is matig en in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig, maar zwakt later af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/07/2022 23.50 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio