17 C
De Bilt

Wolkenvelden en (onweers)buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwing: Er zijn geen waarschuwingen.
Vanavond zijn er wolkenvelden en trekt er een regengebied noordwaarts over het land. Plaatselijk kan het stevig regenen. Er is weinig wind.

Komende nacht komen er nog enkele buien voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het zuidwesten tot 9°C in het noordoosten. In het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer staat een matige oostenwind, elders is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het in het zuiden bewolkt en valt er regen. In het noorden schijnt de zon af en toe maar kan er ook een bui voorkomen. In het noorden staat een matige wind uit oost tot zuidoost, verder is er weinig wind.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Verspreid over het land ontstaan buien, vooral in het oosten kan daarbij onweer voorkomen en veel neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 22°C landinwaarts. Er staat weinig wind.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met eerst nog een enkele regen- en onweersbui. In de loop van de avond verdwijnen de buien. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/05/2023 21.22 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio