9.8 C
De Bilt

Wolkenvelden, in de middag geleidelijk meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

In het oosten en zuiden is het overwegend bewolkt, zeer lokaal kan daar nog wat lichte motregen vallen. In het noordwesten schijnt de zon geregeld. In de loop van de middag komt op steeds meer plekken de zon tevoorschijn. In het oosten is er nog kans op een lichte bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het Waddengebied tot 23°C plaatselijk in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind. In de avond wordt de wind zwak en veranderlijk.

Komende nacht zijn er brede opklaringen. Met name in het noorden en oosten kan er op veel plaatsen mist ontstaan. De minima liggen tussen 13°C in Zeeland en 8°C in het noorden. De wind is zwak, overwegend uit een richting tussen oost en zuidoost.

Morgen overdag lost de mist snel op en begint de dag op de meeste plaatsen zonnig. In de loop van de dag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en in de middag is er in het zuidwesten en westen kans op enkele buien, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C aan zee tot plaatselijk 26°C in het midden en zuiden. De wind is zwak tot matig uit oost tot zuidoost, later op de dag wordt de wind variabel. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/07/2021 13.39 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio