Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht overheerst de bewolking en kan er vooral in de noordelijke helft af en toe lichte regen vallen. De minimumtemperaturen variëren van 10°C in het westen tot lokaal 2°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig, vanavond aan de noordwestkust, op het IJsselmeer en in het Waddengebied tijdelijk zuidwest tot west en vrij krachtig tot krachtig.

Overdag is er tamelijk veel bewolking met in het noorden lokaal mogelijk nog een bui. De grootste kans op zon is in het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot 14°C in het zuiden. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar maandag is het in het noorden zwaar bewolkt, met een kleine kans op wat lichte regen. Elders komen er opklaringen, maar van het westen uit drijft er sluierbewolking binnen. De minima komen uit tussen 3°C in het zuidoosten en 10°C in het noordelijk kustgebied. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige zuid- tot zuidwestenwind.

Maandagochtend trekt de bewolking in het noorden weg. Er is veel sluierbewolking aanwezig, waar de zon wel doorheen kan schijnen. Het blijft droog en het wordt circa 15°C. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/10/2021 01.10 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img