23.8 C
De Bilt

Zacht, later perioden met regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanochtend is er veel bewolking en is het op veel plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, in het Waddengebied mogelijk hard, windkracht 7.
Vanmiddag is er veel bewolking en valt plaatselijk regen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het bewolkt en komen er van het zuiden uit perioden met regen. De wind wordt zuidelijk en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht regent het overal langdurig. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C, in het zuidoosten loopt de temperatuur tijdelijk op naar 15°C. In het zuiden en oosten komt een matige tot vrij krachtige wind te staan uit zuid tot zuidwest, in de kustgebieden is de wind zwak.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het. De wind draait geleidelijk naar west en is overwegend matig.
Morgenmiddag wordt het droog met mogelijk wat zon. Later trekt een lijn met buien over Nederland oostwaarts. De temperatuur ligt in de middag rond 9°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is er in het oosten en zuiden eerst nog een bui, elders is het droog. De wind is overwegend matig uit west tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/01/2023 07.08 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio