13.8 C
De Bilt

Zacht, van het zuiden uit langdurig regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanmiddag is er veel bewolking, in het noorden afgewisseld met een enkele opklaring. Van het zuiden uit valt er plaatselijk regen. De maximumtemperatuur is ongeveer 13°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond gaat het van het zuiden uit regenen. De wind wordt zuidelijk en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht regent het overal langdurig. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C, in het zuidoosten loopt de temperatuur tijdelijk op naar 15°C. In het zuiden en oosten komt een matige tot vrij krachtige wind te staan uit zuid tot zuidwest, in de kustgebieden is de wind zwak.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het. De wind draait geleidelijk naar west en is overwegend matig.
Morgenmiddag wordt het droog met mogelijk wat zon. Later trekt een gebied met buien oostwaarts over het land. Daarbij is er een kleine kans op onweer. De temperatuur ligt in de middag rond 9°C. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is er in het oosten en zuiden eerst nog een bui, elders is het droog. De wind is overwegend matig uit west tot zuidwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/01/2023 16.42 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio