14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zaterdag in het oosten bewolkt, in het (zuid)westen perioden met zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog, maar in het zuiden en westen blijft de kans op een lichte bui aanwezig. De wind komt uit een oostelijke richting. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig.

Vannacht blijft het vrijwel overal droog en in het noorden en oosten kan er plaatselijk mist ontstaan. Alleen in Zeeland valt er mogelijk wat regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C graden in Zeeland tot dichtbij het vriespunt in het oosten en noorden. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige noordoostenwind. Boven land is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het in het (noord)oosten bewolkt. In de rest van het land is er ruimte voor de zon. Het blijft droog. De wind wordt matig uit het noorden.
Morgenmiddag zijn er vooral in het zuiden en westen perioden met zon en blijft het droog. In de rest van het land is het zwaar bewolkt en mogelijk valt er in het uiterste oosten en noordoosten wat (mot)regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 15°C in het zuidwesten. De noordelijke wind is matig, in het noorden en westen af en toe vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er in het westen enkele opklaringen. Elders is er veel bewolking en plaatselijk kan er wat lichte (mot)regen vallen. De noordelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Uitgifte: 14/04/2023 21.04 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio