17 C
De Bilt

Zaterdag vrij veel bewolking en vooral in de noordelijke helft enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen van kracht

Vanavond komen er in het zuidwesten nog enkele buien voor, elders is het droog. De westelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig. De wind neemt in de loop van de avond af.

Komende nacht is het overwegend droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied is de wind westelijk en matig. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Morgenochtend schijnt hier en daar de zon. Later ontstaan, vooral in het noorden en westen, enkele buien. De wind wordt overal zuidwest en is overwegend matig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met in de noordelijke helft enkele buien. In de zuidelijke helft blijft het overwegend droog met vooral in het zuidoosten af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenavond blijft de bewolking overheersen. Vooral in het westen en noorden gaat het af en toe regenen. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2023 19.58 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio