15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zaterdag zonnig en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig en aan de kust eerst af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het zonnig. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het zonnig. De wind komt boven land uit het noordoosten en is overwegend matig. Aan de westkust en boven het IJsselmeer waait een vrij krachtige wind uit het noorden. Hierdoor wordt het op het strand niet veel warmer dan een graad of 15. Landinwaarts wordt het ongeveer 22°C.
Morgenavond is het zonnig en de wind uit het noordoosten is boven land matig, aan de westkust vrij krachtig en in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C plaatselijk in het noorden en ongeveer 10°C in het zuiden. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend start de dag overal zonnig, maar in het noorden van het land komen geleidelijk ook wolken voor. Het blijft droog. De wind komt boven land uit het noordoosten en is zwak tot matig, langs de westkust waait een vrij krachtige en later mogelijk krachtige wind uit het noorden.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen zonnig, maar in het noorden komen eerst enkele wolken voor. Deze verdwijnen in de loop van de middag grotendeels. Dit gebeurt echter niet op de Wadden, daar blijft het bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C vlak aan zee tot 23°C in het zuidoosten van het land. De wind komt uit een noordelijke richting en is boven land matig, langs de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenavond komen in het Waddengebied nog enkele wolken voor, maar verder is het zonnig en droog. De wind draait naar het noordoosten en neemt in de loop van de avond af naar zwak tot matig boven land, aan de kust naar matig tot vrij krachtig.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/06/2023 22.39 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio