8.5 C
De Bilt

Zeer warm. Later vanavond van het zuiden uit enkele onweersbuien

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 17°C in het oosten en 21°C langs de westkust. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanochtend zijn er flinke zonnige perioden en is het droog. De wind is zwak tot matig uit het zuiden, later uit het zuidwesten.
Vanmiddag is er veel zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 25°C langs de westkust tot 31°C in het oosten. De wind is westelijk en zwak tot matig.
Vanavond neemt de bewolking toe en kan er vooral in het zuiden een enkele bui voorkomen, mogelijk met onweer en windstoten. Verder is er weinig wind.

Komende nacht zijn er enkele onweersbuien. Plaatselijk kan veel regen vallen. De minima liggen rond 17°C. De wind is zwak, maar bij buien kunnen windstoten tot ongeveer 55 km/uur voorkomen.
Morgenochtend is het wisselend bewolkt met in eerst nog een enkele onweersbui. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral later in de middag enkele buien, mogelijk met onweer. De maxima liggen tussen 21°C aan de kust en 25 in het oosten. Er is weinig wind.
Morgenavond is het wisselend bewolkt met nog een enkele (onweers)bui. Er is weinig wind. Aan de kust steekt er later een matige tot vrij krachtige noordelijke wind op.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/09/2023 21.42 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio