15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zeer warm, zonnig en overwegend droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C plaatselijk in het noorden en 15°C in het zuiden. De wind uit het noordoosten is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Vanochtend is het zonnig. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag is het zonnig, maar ontstaat er wel wat bewolking. In het midden en zuiden is er kans op een lokale bui. De middagtemperatuur ligt tussen 22°C op de Wadden en 30°C plaatselijk in het zuiden. De wind uit het oosten is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Vanavond zijn er flinke perioden met zon en kan er eerst in het midden en zuiden eerst nog zeer plaatselijk een bui voorkomen. De temperatuur daalt geleidelijk en loopt rond middernacht uiteen van 15°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. Het koelt af naar 13°C in het noordoosten en 18°C in het zuidwesten. De wind is oostelijk en zwak tot matig.

Morgenochtend schijnt de zon volop. De oostenwind wordt overal matig.
Morgenmiddag is het zonnig. In de loop van de middag ontstaat er in het zuiden wat bewolking maar het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C langs de noordkust tot 31°C in het zuiden. De wind is overwegend matig uit het oosten.
Morgenavond is het overwegend zonnig en blijft het droog. De temperatuur daalt geleidelijk en loopt rond middernacht uiteen van 16°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind uit het oosten wordt zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/06/2023 22.29 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio