15.6 C
De Bilt

Zeer zachte en overwegend droge jaarwisseling met vrij veel wind

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Kans op zware windstoten in het noordwesten (code geel).

Vanavond regent het eerst nog in het noorden, net als in het midden en zuiden wordt het ook daar overwegend droog. Alleen in het noordelijk kustgebied blijft het nog af en toe regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land overwegend vrij krachtig, windkracht 5 en aan zee krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noord- en noordwestelijk kustgebied is tijdelijk een stormachtige wind, windkracht 8 mogelijk. In het noordwesten komen af en toe zware windstoten voor tot ca. 80 km/uur.

Komende nacht kan lokaal wat regen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7. In de eerste helft van de nacht is er in het noordwesten en het noordwestelijk kustgebied een stormachtige wind mogelijk, windkracht 8 en zijn zware windstoten mogelijk tot ca. 80 km/uur.

Morgenochtend is er veel bewolking en is het op veel plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er veel bewolking en valt plaatselijk regen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het bewolkt en komen er van het zuiden uit perioden met regen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/12/2022 18.24 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio