13.1 C
De Bilt

Zon en bewolking, droog en vrij warm

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt in het oosten eerst de zon, maar van het westen uit raakt het bewolkt. Later bereiken opklaringen het westen en deze trekken naar het oosten. Het wordt maximaal 22°C in het noorden tot plaatselijk 25°C in het zuiden van Limburg. De wind uit het zuidoosten is zwak tot matig.
Vanavond is het helder en blijft het overal droog. De wind komt uit een zuid- tot zuidoostelijke richting en is boven land matig en neemt langs de kust en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C aan de kust tot 12°C in het oosten. De wind uit het zuiden gaat geleidelijk uit het zuidwesten waaien en is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het vrij bewolkt. In het oosten schijnt eerst nog de zon, maar ook daar neemt later de bewolking toe. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust vrij krachtig, boven land matig.
Morgenmiddag laat in het (zuid)oosten de zon zich af en toe zien, elders is het vrij bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten tot 23°C in Limburg. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is het overwegend bewolkt en plaatselijk kan er een enkele spat regen vallen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/09/2023 11.20 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio