15 C
De Bilt
dinsdag, 9 augustus 2022

Zon en enkele stapelwolken. Morgen in de zuidelijke helft enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn flinke zonnige perioden met enkele stapelwolken. In het oosten en zuidoosten kan later vanmiddag zeer lokaal een lichte bui ontstaan. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de westkust tot lokaal 16°C in het oosten. De wind komt uit een richting tussen noordwest en noordoost en is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Vooral in de oostelijke helft is lokaal een regenbui mogelijk. In de opklaringsgebieden is er kans op vorming van mist. De minimumtemperatuur varieert van ca. 2°C in opklaringsgebieden tot omstreeks 5°C onder de bewolking. Er staat een zwakke, aan zee af en toe matige noordelijke wind.

Maandagochtend zijn er wolkenvelden met vooral in het westen en zuiden lokaal wat (buiige) regen. In de middag wordt het wisselend bewolkt en komen in de zuidelijke helft enkele buien tot ontwikkeling. Lokaal is daarbij onweer mogelijk. De maximumtemperatuur komt uit tussen 14 en 17°C. De zwakke, aan zee matige wind komt uit richtingen tussen noord en oost en kan in de middag tijdelijk van zee waaien. (bron: KNMI)

Uitgifte: 18/04/2021 12.45 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio