15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zonnig, droog en landinwaarts vrij warm. Donderdag meer bewolking en koeler

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. In het noorden kan op een enkele plaats mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot plaatselijk 10°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Vanochtend is het zonnig, alleen in het Waddengebied drijft soms bewolking vanaf zee binnen. Er staat een matige noordoostenwind.
Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. Van noord naar zuidoost wordt het 18 tot 25°C, op de Wadden blijft het met 15°C koel. De noordoostenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond raakt het in het noorden bewolkt, elders is het helder. Het blijft droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de westkust mogelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee soms vrij krachtig.

Morgenochtend begint met veel bewolking. In de loop van de ochtend breekt de zon vooral in het midden en zuiden op steeds meer plekken door. Het blijft droog. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenmiddag is er af en toe zon, in het zuidoosten is het vrij zonnig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het Waddengebied tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De noordenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is er vrij veel bewolking met vooral landinwaarts ook perioden met zon. De wind is noordelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/05/2023 00.16 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio