9.3 C
De Bilt

Zonnig en droog, in het Waddengebied lokaal nevel of mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het op de meeste plaatsen zonnig en droog. Langs de oostgrens en in Limburg komt wat bewolking voor, in het Waddengebied komt lokaal ook mist en laaghangende bewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden (in mist 13°C) tot lokaal 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke, langs de kust en op het IJsselmeer matige, noordelijke wind. In het zuiden is de wind noordoost.

Komende nacht breidt de mist en laaghangende bewolking zich uit over het noorden van het land. Elders kan zich een enkele ondiepe mistbank vormen. Het blijft droog en het koelt af naar 9°C in het noorden tot 12°C in het zuiden. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdagochtend is het in het noorden van het land bewolkt en nevelig. Deze bewolking en nevel lossen halverwege de ochtend op en volgt er net als elders opnieuw een zonnige en droge dag met in de middag een enkele stapelwolk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan de kust tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind blijft zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/06/2021 13.38 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio