15.6 C
De Bilt

Zonnig en droog, in het zuiden tropisch warm

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend neemt in het westen en noorden de bewolking tijdelijk toe. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind, aan de noordwestkust is de wind vrij krachtig.
Vanmiddag is het overwegend droog en zonnig. In het noorden ligt de maximumtemperatuur rond 25°C, in het zuiden wordt het plaatselijk 31°C. De wind is zwak tot matig en komt het zuidwesten, in het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidwestenwind.

Komende nacht kan er in het uiterste noordwesten wat regen vallen. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 19°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het overwegend bewolkt en in het westen is er kans op een bui. De westelijke wind neemt geleidelijk toe naar matig, aan de kust naar vrij krachtig.
Morgenmiddag is het eerst overwegend bewolkt. Van het westen uit komt de zon vaker tevoorschijn. In het oosten kunnen enkele buien ontstaan, mogelijk met onweer. De maximumtemperaturen liggen tussen 22°C aan de kust tot 27°C in het zuidoosten. Er staat een matige westenwind, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig, aan de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is er af en toe zon. Plaatselijk kan er een bui voorkomen. De wind is matig en komt uit een westelijke richting (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/07/2022 07.04 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio