14.7 C
De Bilt

Zonnig en droog Pinksterweekeinde

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. Later vannacht wordt het in het noordoosten en oosten nevelig en kan er plaatselijk een mistbank ontstaan. Verder wordt het een frisse nacht met minimumtemperaturen die uiteenlopen van plaatselijk 3°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig.

Vanochtend is er veel zon. In het noorden komt er ook wat bewolking voor. Het blijft droog. De wind, die uit het noordoosten komt, is zwak tot matig.
Vanmiddag blijft het droog. Er is volop zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 22°C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuiden van het land. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het vrij zonnig en droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.
Morgenmiddag is er opnieuw veel zon en blijft het droog. Wel komt er aan de noordkust later in de middag misschien bewolking binnendrijven. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten van het land. De noordoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig, langs de zuidwestkust later mogelijk krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind blijft behoorlijk doorwaaien. Boven land is de wind matig, langs de kust soms krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/05/2023 00.25 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio