9.4 C
De Bilt

Zonnig en droog, zondag kans op een bui

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. Landinwaarts koelt het af naar 8°C en vooral in het noorden kan er plaatselijk mist ontstaan. Langs de kust wordt het minder koud met temperaturen tussen de 10 en 15°C. Er staat weinig wind, langs de kust is de zuidoostenwind matig.

Vanochtend is het droog en zijn er flinke zonnige perioden. Er staat weinig wind, langs de kust is de zuidoostenwind matig.
Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt warmer dan gisteren met middagtemperaturen van 22°C in het noorden tot lokaal 26°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige noord- tot noordoostenwind.
Vanavond neemt de bewolking in het zuiden toe en is er in Limburg kans op een bui. Aan zee is de wind noordoostelijk en matig, boven land is er weinig wind.

Komende nacht is er meer bewolking en is er vooral in het zuiden kans op een enkele regen- of onweersbui. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noorden en 14°C in het zuiden. Landinwaarts is er weinig wind, langs de kust is de noordoostenwind matig.

Zondagochtend kan er in het noorden een enkele regen- of onweersbui voorkomen, elders blijft het waarschijnlijk droog en schijnt de zon. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.
Zondagmiddag is het zonnig en en kan er in het noorden een enkele (onweers)bui ontstaan. De maximumtemperaturen variëren van 22°C in het noorden tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind is oost en overwegend matig.
Zondagavond zijn er enkele wolkenvelden en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/09/2023 23.52 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio