16.3 C
De Bilt

Zonnig en tropisch warm. Morgen kans op een bui en minder warm

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is er veel zon en blijft het nog lang warm. Eerst is er weinig wind, aan het einde van de avond wordt de wind in het westen matig uit het zuidwesten.

Komende nacht trekken er later enkele buien vooral over het noorden van het land. Daarbij is ook kans op onweer. Het wordt een warme nacht met minimumtemperaturen rond 20°C. De wind gaat uit het westen waaien en neemt toe naar matig, langs de kust vrij krachtig.

Morgenochtend komen er in het (noord)oosten eerst nog enkele buien voor, mogelijk met onweer. In de rest van het land is droog en zijn er zonnige perioden. De westelijke wind is matig, vlak aan zee soms vrij krachtig.
Morgenmiddag wisselen zon en wolken elkaar af. In het noorden kan plaatselijk nog een lichte bui voorkomen. Het wordt een stuk minder warm dan vandaag, de middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De westelijke wind is matig, langs de kust vrij krachtig.
Morgenavond zijn er enkele wolkenvelden en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind neemt in de loop van de avond af, maar in het noordelijk kustgebied blijft een vrij krachtige westenwind staan. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/06/2023 18.38 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio