8.2 C
De Bilt

Zonnig en warm, in het noorden ook bewolking

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend komt er in het noorden en oosten bewolking voor, elders is er veel ruimte voor de zon. Het blijft overal droog. De zuidwestelijke wind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.
Vanmiddag blijft in het uiterste noorden de bewolking overheersen. In de rest van het land is er veel ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het Waddengebied en 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.
Vanavond zijn er brede opklaringen, in het uiterste noorden is het overwegend bewolkt. Het blijft overal droog. De zuidwestenwind is matig.

Komende nacht is het droog. Het koelt af naar 16°C in het noordwesten en plaatselijk 12°C in het zuidoosten. Aan de kust staat een matige zuidwestenwind, boven land is er weinig wind.

Morgenochtend schijnt in het midden en zuiden de zon, in het noordwesten en noorden is er wat meer bewolking. Het blijft droog.
Morgenmiddag is het droog en en zijn er perioden met zon, in het westen en noorden is er wat meer bewolking aanwezig. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt het overdag 20°C op de Wadden tot plaatselijk 26°C in Limburg.
Morgenavond is het overwegend helder. De zuidwestenwind draait naar zuid tot zuidoost en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/10/2023 09.17 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio