Zonnig en warm lenteweer

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het helder en de minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De zuid- tot zuidwestenwind is landinwaarts overwegend zwak, langs de kust en op het IJsselmeer matig.

Overdag is het zonnig, hoewel er ook wat sluierbewolking overtrekt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

In de nacht naar woensdag is het onbewolkt en daalt de temperatuur naar 3°C plaatselijk in het noorden tot 8°C in het zuiden. De wind wordt zuidoostelijk en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Woensdag overdag is het opnieuw zonnig en komt de maximumtemperatuur uit op 17°C op de Wadden tot 24°C in het zuiden, zeer lokaal is een zomerse 25°C niet uit te sluiten. In de loop van de middag en in de avond komt er van het westen uit wat sluierbewolking en het blijft droog. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig. In de middag gaat de wind in de kustgebieden vanaf zee waaien. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/03/2021 03.46 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht - Regio Online kaart verwachtingen Vandaag dag - Regio Online kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img