14.5 C
De Bilt

Zonnig en warm. Maandagavond kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het zonnig en droog, bij weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig en droog. Het wordt bijzonder warm voor de tijd van het jaar. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 27°C in het noorden tot 33°C in het zuid(west)en. Ook op de stranden wordt het op veel plaatsen 30°C. Er staat weinig wind.
Vanavond blijft het helder en droog. Boven land is er weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 17°C in het oosten en 21°C langs de westkust. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Morgenochtend is er veel zon. Alleen in het westen komt ook wat bewolking voor. De wind is zwak tot matig uit het zuiden, later uit het zuidwesten.
Morgenmiddag is er vrij veel zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 25°C langs de westkust tot 31°C in het oosten. De wind is westelijk en zwak tot matig.
Morgenavond neemt de bewolking toe en kan er een enkele bui voorkomen, later mogelijk met onweer en windstoten. Verder is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/09/2023 08.38 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio