21.2 C
De Bilt

Zonnig, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. In het noorden kan er plaatselijk mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 14°C in het zuidoosten tot plaatselijk 7°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostenwind is zwak tot matig.

Vanochtend is het op veel plaatsen zonnig. Alleen in het noordwesten en noorden is het eerst bewolkt en ook in het zuidoosten kan er wat bewolking voorkomen. Het is droog. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden. In het zuidoosten is er meer bewolking en daar kan in de loop van de middag een enkele bui vallen. De maxima liggen tussen 15°C in het Waddengebied tot 23°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is boven land matig, langs de zuidwestkust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanavond komt er in het oosten en zuidoosten meer bewolking voor maar blijft het op de meeste plaatsen droog. Elders is het zonnig. De wind is noordelijk en meest matig, langs de zuidwestkust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 15°C in het zuidoosten tot 8°C in het noordoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het in het noord(west)en eerst nog vrij bewolkt, elders is er genoeg ruimte voor de zon. Het is droog. De noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust soms vrij krachtig.
Morgenmiddag schijnt in het noorden de zon volop. In het zuiden en oosten is er meer bewolking en daar kan een enkele bui ontstaan. De maxima liggen tussen 16°C in het Waddengebied tot 27°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond kan er in het zuiden en oosten eerst nog een enkele bui voorkomen. Elders is het zonnig en droog. De wind is oost- tot noordoostelijk en meest matig, langs de westkust en boven het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/06/2023 01.05 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio