15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zonnig, in het zuidoosten een (onweers)bui. Morgen warmer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komt er in het zuidoosten eerst nog een enkele regen- of onweersbui voor. Verder is het zonnig en droog. De wind uit het noordoosten is boven land meest matig, langs de westkust en boven het IJsselmeer overwegend vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C plaatselijk in het noorden en 15°C in het zuiden. De wind uit het noordoosten is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgenochtend is het zonnig. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag begint zonnig. In de loop van de middag ontstaat er wat bewolking, maar er blijft ruimte voor de zon. In het midden en zuiden is er kans op een lokale bui. De middagtemperatuur ligt tussen 23°C op de Wadden en 30°C plaatselijk in het midden en zuiden. De wind uit het oosten is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.
Morgenavond zijn er flinke perioden met zon en kan er eerst in het midden en zuiden plaatselijk nog een bui voorkomen. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/06/2023 18.26 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio