15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond komt is het in het oosten en zuidoosten half tot zwaar bewolkt en is daar een enkele bui mogelijk met daarbij kans op onweer. Elders is het zonnig, hoewel ook op de Wadden wat meer bewolking voorkomt. De wind is noordelijk en meest matig, langs de zuidwestkust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 8°C in het noordoosten tot 15°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het in het noord(west)en eerst nog vrij bewolkt, elders is er ruimte voor de zon. Het is droog. De noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust soms vrij krachtig.
Morgenmiddag schijnt in het noorden de zon volop. In het zuiden en oosten is er meer bewolking en daar kan een enkele regen- of onweersbui ontstaan. De maxima liggen tussen 16°C in het Waddengebied tot 27°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond kan er in het zuiden en oosten eerst nog een enkele regen- of onweersbui voorkomen. Elders is het zonnig en droog. De wind is oost- tot noordoostelijk en meest matig, langs de westkust en boven het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/06/2023 18.08 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio