15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zonnig, morgen in het noorden ook bewolking.

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

vanochtend is het zonnig. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.
vanmiddag is het zonnig. De wind komt boven land uit het noordoosten en is overwegend matig. Landinwaarts wordt het rond 22°C, Aan de westkust en boven het IJsselmeer waait een vrij krachtige wind uit het noorden, hierdoor blijft langs de kust de temperatuur iets achter.
vanavond is het zonnig en de wind uit het noordoosten is boven land matig, aan de westkust vrij krachtig en in het zuidwestelijk kustgebied mogelijk krachtig, windkracht 6.
Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C plaatselijk in het noorden en ongeveer 10°C in het zuiden. De wind komt uit het noordoosten en is boven land zwak tot matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is er volop zon. Het blijft droog. De wind komt boven land uit het noordoosten en is zwak tot matig, langs de westkust waait een vrij krachtige en later mogelijk krachtige wind uit het noorden.
Morgenmiddag is er veel zon. Alleen in het uiterste noorden komt ook bewolking voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot 23°C verder landinwaarts. De wind komt uit een noordelijke richting en is boven land matig, langs de westkust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenavond is het zonnig. In het noorden komt wat bewolking voor. Het blijft droog. De wind komt uit een noordelijke richting en wordt zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 03/06/2023 06.47 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio