15.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De temperatuur daalt naar 12°C in het zuidoosten tot plaatselijk 6°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostenwind is matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Vanochtend schijnt de zon volop, alleen in het noordelijk kustgebied is het eerst bewolkt, maar ook daar breekt de zon geleidelijk door. Het is droog. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden. Het blijft droog. De maxima liggen tussen 15°C in het Waddengebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig en langs de zuidwestkust vrij krachtig.
Vanavond komt er in het oosten en zuidoosten meer bewolking voor maar blijft droog. Elders is het eerst nog zonnig. De wind waait uit het noordoosten en is matig, langs de zuidwestkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 14°C in het zuidoosten tot plaatselijk 5°C in het noordoosten. De noord- tot noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig. Alleen in het noordwesten en noorden is het eerst bewolkt en later kan ook in het zuidoosten wat bewolking voorkomen. Het is droog. De noord- tot noordoostenwind is boven land matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er flinke zonnige perioden. In het zuidoosten komt meer bewolking voor en daar kan er in de loop van de middag een enkele bui vallen. De maxima liggen tussen 15°C in het Waddengebied tot rond 25°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is boven land matig en langs de zuidwestkust vrij krachtig.
Morgenavond komt er in het oosten en zuidoosten meer bewolking voor maar blijft het op de meeste plaatsen droog. Elders is het zonnig. De wind is noordelijk en meest matig, langs de zuidwestkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/06/2023 01.40 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio