6.8 C
De Bilt

Zonnig. Woensdag minder zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het op de meeste plaatsen zonnig. In het noorden komt eerst nog plaatselijk mist voor. Het blijft droog en er is weinig wind.
Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt tussen ongeveer 9°C in Waddengebied en plaatselijk 14°C in het zuiden. Er is weinig wind.
Vanavond is er weinig bewolking. In het noorden kan in de loop van de avond mist ontstaan. Er is weinig wind.

Komende nacht ontstaat er vooral in het noorden en westen mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond -1°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig, maar in het noorden en westen komt er mist voor. Van het zuiden uit klaart het daar langzaam op. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit het zuiden op.
Morgenmiddag is het half bewolkt. De maximumtemperatuur ligt tussen 9°C op de Wadden en plaatselijk 14°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.
Morgenavond is het eerst onbewolkt. Aan het einde van de avond raakt het in het westen bewolkt, maar het blijft droog. De wind uit het zuidwesten neemt overal toe naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/02/2023 10.20 uur LT

   

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio