Zonnige perioden. Dinsdag een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn flinke zonnige perioden, alleen in het noordelijk kustgebied en in het uiterste zuidoosten is meer bewolking aanwezig. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het noordelijk kustgebied kan lokaal een lichte bui voorkomen. De maxima liggen rond 8°C. De wind is noordelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag is het in het zuiden eerst helder, daar vormen zich plaatselijk mistbanken. Bewolking in het noorden en midden breidt zich zuidwaarts uit, later valt er in de noordelijke helft af en toe regen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordelijk kustgebied tot -2°C in het zuiden. De wind is zwak, in het zuiden uit uiteenlopende richtingen, elders westelijk. In het noordelijk kustgebied is de wind matig, later vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het half tot zwaar bewolkt met een enkele lichte bui. De maxima liggen tussen 5°C plaatselijk in Limburg en 11°C aan zee. In de loop van de avond kan in opklaringen mist ontstaan. De wind is westelijk en zwak, aan de noordkust matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/11/2021 08.55 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio