Zonnige perioden en overwegend droog, in de nacht lokaal mist

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio OnlineVerwachting voor vandaag en morgen

Vannacht is het overwegend helder en blijft het droog. Landinwaarts ontstaan er op meerdere plekken mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van lokaal 8°C landinwaarts tot ca. 14°C aan zee. De wind is zwak tot matig en waait in de kustprovincies uit zuidelijke richtingen, landinwaarts is de wind variabel.

Woensdagochtend lossen de mistbanken op en verder zijn er zonnige perioden. In het noordoosten is er in de middag kans op een enkele lichte bui. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. In de avond wordt de wind zwak en variabel.

In de nacht naar donderdag is het vrijwel helder en ontstaan er weer enkele mistbanken. Het koelt af naar ca. 10°C. De wind is zwak en komt uit een zuidelijke richting.

Donderdag schijnt de zon geregeld, al is er soms ook hoge bewolking aanwezig. In de loop van de dag ontstaan stapelwolken, maar het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordwesten tot lokaal 26°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuiden, in de loop van de middag wordt de wind zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/08/2021 22.08 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht - Regio Online kaart verwachtingen Morgen dag - Regio Online 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img