15.7 C
De Bilt

Zonnige perioden. Morgenmiddag en -avond regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het droog met zonnige perioden. De maximumtemperatuur is ongeveer 15°C, maar in het noord(west)elijk kustgebied blijft het enkele graden lager. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak. Aan de kust steekt in de middag een zwakke wind van zee op.
Vanavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 5°C in het oosten en 9°C in het zuidwesten. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidoost.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind komt uit zuid tot zuidoost en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenmiddag wordt de bewolking dikker. In het westen regent het af en toe. In de tweede helft van de middag gaat het overal enige tijd regenen. De maximumtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden tot 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is matig. Langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind in de loop van de middag vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond is het zwaar bewolkt en regent het af en toe. De regen trekt later naar het oosten weg, maar er volgt nog wel een enkele bui. De wind draait in de loop van de avond naar het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 09/04/2023 15.20 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio