15.6 C
De Bilt

Zwaar bewolkt, overdag af en toe regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Vanochtend is het vrijwel overal bewolkt en later kan er wat regen gaan vallen. In het zuidoosten zijn er eerst nog enkele opklaringen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Aan de kust wordt de wind vrij krachtig.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt met af en toe regen. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind uit zuidwest is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond blijft het bewolkt. Plaatselijk kan wat (mot)regen vallen. De wind uit zuidwest is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht gaat het van het westen uit regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest is matig, aan zee soms vrij krachtig.

Morgenochtend trekt een regengebied van west naar oost over het land. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenmiddag valt er eerst nog wat regen, maar geleidelijk wordt het droog met af en toe zon. De middagtemperatuur ligt rond 13°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond zijn er enkele opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/03/2023 00.44 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio