13 C
De Bilt

Week van de Ontmoeting: veel activiteiten in de stad om inwoners bij elkaar te brengen

Tijdens de Week van de Ontmoeting (van 26 september tot en met 3 oktober) vinden er dagelijks activiteiten plaats verspreid over Maastricht. Doel is het stimuleren van ontmoeting en verbinding tussen inwoners van de stad. De meeste activiteiten zijn gratis.

Zo is er onder meer de keuze om samen te wandelen, dansen, muziek te luisteren, zingen of helpen op de boerderij. Ook staan er workshops (bijvoorbeeld over lichaamstaal), een comedyvoorstelling, een bingomiddag, borrels, koffiemomenten en een open podium voor dichters op het programma. 

Week van de Ontmoeting

Het volledige aanbod staat op www.gemeentemaastricht.nl/kom-erbij. Hierbij staat ook vermeld of aanmelden vooraf nodig is of dat er kosten aan verbonden zijn. Tevens zijn er gedrukte programmaboekjes verspreid op publieke plekken in de stad. De Week van de Ontmoeting valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid.

Wethouder Jeroen Hoenderkamp: “In Maastricht willen we dat iedereen zich verbonden voelt. Toch kan het iedereen, jong en oud, overkomen om zich alleen of eenzaam te voelen. De Week van de Ontmoeting is daarom bij uitstek een kans om laagdrempelig nieuwe mensen te leren kennen. Doe mee aan onze activiteiten, ontmoet nieuwe mensen, en bouw samen aan een sterkere gemeenschap.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio