Met deze 6 relatiegeschenken maak je echt onderscheid als bedrijf

Ben je een onderneming gestart en wil je nu investeren in relatiegeschenken? Dat is een goed idee, want het zorgt voor veel extra zichtbaarheid en je doet tegelijkertijd aan klantenbinding. Je hebt enorm veel keuze op het gebied van relatiegeschenken; je hebt ze in allerlei soorten en maten. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Gebruik daarom de vijf tips in dit artikel!

Duurzame relatiegeschenken

Geef als bedrijf het goede voorbeeld en investeer in duurzame relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld eens aan bedrukte notitieblokken van gerecycled papier en ecologische pennen met het bedrijfslogo erop. Ook kun je gaan voor doppers met logo. Dit is een milieuvriendelijke waterfles die gemaakt is van gerecycled materiaal.

Brievenbuscadeaus

Zoek je echt een origineel relatiegeschenk? Ga dan voor brievenbuscadeaus; dit zijn leuke giftboxen die door de brievenbus passen. Zo kun je ook klanten of personeelsleden die je niet zo vaak ziet op een originele manier verrassen. De brievenbuscadeaus kun je voorzien van een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor- of thuiswerkthema.

Gepersonaliseerde giftbox

Je kunt natuurlijk ook zelf een giftbox samenstellen met leuke gepersonaliseerde items erin. Laat dan tape bedrukken met je bedrijfsnaam erop zodat de giftbox er nog feestelijker uitziet. Past een giftbox niet echt bij jouw onderneming? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een leuke goodiebag. Deze zijn ook leuk te gebruiken voor weggeefacties.

Sportartikelen

Mensen sporten graag in hun vrije tijd en daarom is het altijd een goed idee om sportartikelen te kiezen als relatiegeschenk. Laat dan tennisballen of zweetbandjes bedrukken met het logo van je onderneming en deel deze uit aan je (potentiële) zakenrelaties. Je zou ook sporttassen kunnen laten bedrukken en daar kleinere items instoppen als een soort sportieve goodiebag.

Katoenen draagtassen

Mensen kunnen altijd een tas gebruiken. Laat daarom katoenen draagtassen bedrukken om als relatiegeschenk te gebruiken. Tassen kunnen, omdat ze zo vaak gebruikt worden, voor veel extra zichtbaarheid van je bedrijf zorgen. Bestel er een aantal extra zodat je ze kunt gebruiken als je een keer een goodiebag wil maken. Leuk om nieuwe werknemers mee te verwelkomen!

Drinkbenodigdheden

Je kunt ook drinkbenodigdheden customizen en als relatiegeschenk gebruiken. Werk je bijvoorbeeld op een kantoor? Dan is het leuk om koffiemokken te bedrukken met je bedrijfslogo erop. Daarnaast zou je ze ook kunnen voorzien van de namen van je personeelsleden om zo hun werkplek te personaliseren. Koffiemokken niet helemaal je ding? Ga dan voor bedrukte waterflessen of bidons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img