Bokscoaching met teambuilding en weerbaarheid voor ondernemers

Bokscoaching is een trainings- en coachingsbureau met trainers die actief zijn in verschillende regio’s in Nederland. Bokscoaching  werkt op het gebied van teambuilding, leiderschap en talentontwikkeling. Bedrijven zetten bokstraining ook in bij het coachen van ondernemers en weerbaarheid. Deze vorm van coaching heeft als doel om, door middel van vechtsporttechnieken, het mooiste uit teamleden naar boven te halen.

Teamtrainingen

Steeds meer bedrijven zien het nut in van een goede teamtraining. Een teamtraining voorkomt conflicten, zet de neuzen weer dezelfde kant op en zorgt ervoor dat de werknemers zich veilig voelen op de werkvloer. Om die reden wordt met name de weerbaarheidstraining steeds populairder.

De voordelen van een weerbaarheidstraining

Een weerbaarheidstraining leert teamleden hun persoonlijke ruimte in te nemen en geeft het gevoel gehoord te worden. Daarnaast ervaren ze het hebben van een bestaansrecht. Er worden tools aangereikt om zonder stress voor zichzelf op te komen en om zo beter in lijn met de persoonlijkheid te handelen.

Bokscoaching

De voordelen van een teamtraining

Ieder team kent zijn eigen dynamiek en elk persoon heeft een rol in het geheel, maar soms speelt er onder water van alles af. Tijdens een teamtraining werkt het team op een veilige manier samen aan het oplossen van die spanningen en conflicten, zodat iedereen zich weer veilig voelt op de werkvloer. Teamrollen en leiderschapsstijlen worden op een plezierige maar ook diepgaande manier duidelijk gemaakt en aangepast.

Waarom bokscoaching?

Door fysiek aan de slag te gaan met het hele team ontstaat er een unieke dynamiek en leerervaring. Bokscoaching koppelt die ervaring aan een mentaal model en vertaalt dit naar concreet gedrag. Dit is direct toepasbaar op de werkvloer. Fysiek en mentaal weerbaar zijn gaan hand in hand, daarom kiest Bokscoaching voor het werken met de principes van vechtsporten. Deze versterken de kracht van het lichaam en dat zorgt voor een gevoel van fysieke weerbaarheid, doorvertaald naar mentale weerbaarheid.

Een weerbaarheidstraining op maat

Bokscoaching biedt verschillende variaties van teamtrainingen aan. Van een dagdeel een workshop tot trajecten van een aantal dagen, Bokstraining stelt voor elk bedrijf een teamtraining op maat samen. Iedere trainer van Bokscoaching werkt in zijn of haar eigen regio en binnen het coachingsteam van Bokstraining zijn specifieke specialiteiten aanwezig, zodat er voor elke teamtraining een pasklare oplossing te vinden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img