11.8 C
De Bilt

De cementgebonden gietvloer een echte aanwinst voor ieder bedrijf

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor jouw bedrijfspand, (parkeer)garage of productiehal is een cementgebonden gietvloer zeker het overwegen waard. De vloer heeft een minimale laagdikte, is vlak en slijtvast én vraagt relatief weinig onderhoud. Door een specialist als Ega-Floor-Tec wordt de cementgebonden gietvloer snel en vakkundig aangebracht. Vanwege de korte verwerkings- en droogtijd is de vloer al na één dag af te werken in iedere gewenste coating.

Minimale bedrijfshinder en maximaal rendement per vierkante meter

Een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec heeft een minimale laagdikte van 6 tot 30 millimeter. Hierdoor kan de ruimte optimaal worden benut en wordt er maximaal rendement per m2 behaald. Deze dunne, vlakke vloer vormt een uitstekende basis voor ieder bedrijf. De vloer is al na 24 uur af te werken met een coating of tegels. Na 48 uur is de vloer weer volledig belastbaar. Zo ervaar je minimale bedrijfshinder.

Cementgebonden gietvloer – Foto © Ega Floor Tec

Gietvloerproject

Door goede samenwerking met leveranciers en uitsluitend gebruik van hoogwaardige mortels verloopt een project met Ega-Floor-Tec altijd vloeiend. Samen met jou kijken zij naar de beste oplossing voor de situatie. Veiligheid en functionaliteit worden doorvertaald naar een kwalitatieve bedrijfsvloer. Door de vloer te impregneren of af te werken met een coating is deze voor meerdere doeleinden geschikt. De cementgebonden gietvloer is dan ook een echte aanwinst voor ieder bedrijf.

Een kwalitatieve bedrijfsvloer op iedere locatie

Wanneer u kiest voor een cementgebonden gietvloer van Ega-Floor-Tec ben je zeker van een sterke en duurzame vloer. En met behulp van een eigen, self-supported Egalinetruck kan er ruim 2.000 m2 egaline per dag verpompt worden op iedere locatie. De truck beschikt over een eigen stroom- en watervoorziening, waardoor Ega-Floor-Tec niet afhankelijk is van voorzieningen op locatie.

Op deze manier kan er op iedere gewenste locatie een super vlakke cementgebonden gietvloer worden aangebracht. Voor snelle, kwalitatieve vloeroplossingen ben je daarom bij Ega-Floor-Tec aan het juiste adres. En ook voor renovatie van uw bestaande (giet)vloer kun je bij hen terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio