16.9 C
De Bilt
donderdag, 18 augustus 2022

Dramatisch einde aan vermissing: Martijn dood aangetroffen in bos bij Hilversum

Met veel inzet waren gisteren en afgelopen nacht vele vrijwilligers bezig met de vermissing van de 20-jarige Martijn. Sinds 1 augustus, halverwege de middag, was niets meer van hem vernomen. Hierop is de volgende dag een zoekactie op touw gezet waarbij ook 100 vrijwilligers van het Veteranen Search Team, samenwerkte met de hondenbrigade van de politie.

Vermissing eindigt in dramatische vondst

Tijdens de zoektocht was eerder al de fiets van Martijn gevonden. Bekend was dat hij alleen het bos bij Hilversum in was gegaan. Op dat gebied richtte zich dan ook de zoektocht. Afgelopen nacht werd een lichaam aangetroffen door het zoekteam, waarvan snel duidelijk werd dat het om Martijn ging. Hiermee kwam een dramatisch en droevig einde aan deze vermissing, met name voor zijn familie en overige nabestaanden. De politie sprak via Twitter haar medeleven met hen uit.

De familie en nabestaanden zijn diep geraakt en erg van slag. Ongetwijfeld zitten zij naast hun verdriet met veel vragen. Onze redactie heeft voor gekozen nu de foto van Martijn niet meer te plaatsen.

Denk jij (weleens) aan zelfdoding? Er over praten helpt echt! Dat kan 24/7 gratis en anoniem via 0800-113 of chat op 113.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio