1.7 C
De Bilt

Duurzame Huizen Route gaat online ‘gluren bij de buren’

Via het platform Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Een comfortabele, energiezuinige woning is extra belangrijk nu mensen meer tijd in huis doorbrengen. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Dit jaar kunt u van 7 november tot 15 december via een videoverbinding in contact komen met deze huiseigenaren.

Duurzame Huizen Route

De Duurzame Huizen Route is een platform vol met ervaringsverhalen over duurzaam wonen. Huiseigenaren laten zien hoe zij hun woning duurzamer maken en gaan met u in gesprek. Schrijf u in voor een online bezoek of deel zelf uw verhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Bezoek een huis naar wens

Vanwege de maatregelen rondom corona gebeurt het bezoek dit jaar online, door middel van videogesprekken. Dé kans om eens binnen te kijken bij een huis aan de andere kant van Nederland of een huis met een specifieke maatregel. In de loop van de weken wordt de lijst met bezoekmogelijkheden steeds verder aangevuld. Na inschrijving ontvangt u een duidelijke instructie over hoe het videogesprek in zijn werk gaat.

Zelf ervaring delen

Heeft u al duurzame stappen gezet? Deel dan ook uw ervaring via www.duurzamehuizenroute.nl en meld uw woning aan als voorbeeld. Elke ervaring is welkom. Of het nu gaat om HR++-glas of gevelisolatie of het volledig aardgasvrij maken van een huis. Het deelnemen aan een videogesprek is optioneel. Ook enkel als voorbeeldwoning op de website staan, is waardevol voor anderen die op zoek zijn naar informatie en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio