12.3 C
De Bilt

Een horeca vrieswerkbank: verbeter de workflow van je horecazaak!

Werkbanken zijn handige werkruimtes voor het bereiden van heerlijke gerechten in je horecazaak. Hier kun je maaltijden klaarmaken, ingrediënten voorbereiden en borden dresseren. Maar wat als je nu ook ingrediënten moet invriezen maar je hebt slechts een beperkte ruimte in je zaak? Hier biedt een horeca vrieswerkbank de ultieme uitweg! Deze combineert namelijk het gemak van een werkbank met de opslagruimte om ingrediënten in te vriezen. Zo bespaar je een heleboel ruimte en bevorder je de workflow van je horecazaak.

Waarom een horeca vrieswerkbank aanschaffen een goede beslissing is?

Buiten de plaats en ruimte die je bespaart door twee horecabenodigdheden met elkaar te combineren, zijn er ook nog verschillende andere voordelen van een vrieswerkbank.

Opslag

Een horeca vrieswerkbank is een bijzonder handige tool om op een georganiseerde en gestructureerde manier je producten op te slagen. Doordat er vaak verschillende lades en kasten zijn in een vrieswerkbank, krijg je snel toegang tot de ingrediënten die je nodig hebt.

Temperatuurregeling

Om ervoor te zorgen dat je voedsel op een goede en hygiënische manier bewaard blijft, is het belangrijk dat deze op de juiste temperatuur ook wordt bewaard. Zo voorkom je bacteriële groei en bederf en blijft je voedsel voldoen aan de voedselveiligheidsnormen.

Duurzaamheid

Vaak hebben mensen nog steeds een vertekend beeld van het energieverbruik van een horeca vrieswerkbank. Hoewel het een feit is dat het vriezen meer energie vraagt, zijn de meeste horeca vrieswerkbanken ontworpen met energie-efficiëntie in het achterhoofd.

De beste plek voor het aanschaffen van een horeca vrieswerkbank

Wil je een horeca vrieswerkbank kopen? Neem dan eens een kijkje bij Horecagemak. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei horeca benodigdheden voor de professionele keuken. Met een rijk aanbod aan verschillende vrieswerkbanken in hun assortiment, is er ongetwijfeld wel een model dat bij je keuken past!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio