Een unieke MBA-opleiding voor managers, professionals en ondernemers

DNHS biedt een MBA-opleiding voor middelmanagers, senior professionals en mkb-ondernemers waarbij ervaring en opgedane kennis gebruikt worden als versneller van het leren. De focus ligt dan ook op actuele ontwikkelingen en modellen die je daadwerkelijk in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Dit werkt niet alleen versnellend, maar zorgt er ook voor dat je vanaf dag 1 het verschil kan maken binnen jouw organisatie. De MBA-opleiding van DNHS Business School kent een minimale studiebelasting van 4 tot 6 uur per week. Zo is de studie goed te combineren met je (drukke) werk- en privéleven.

Studeren waar en wanneer het jou uitkomt

Het merendeel van de colleges binnen de MBA-opleiding van DNHS vindt online plaats. En de lesstof wordt op verschillende manieren aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan audio, tekst, video’s en (online) oefeningen. Zo bepaal jij eenvoudig waar, wanneer en op welke manier je studeert. DNHS hanteert een moderne benadering van bedrijfskunde. Daar waar klassieke MBA-opleidingen veel tijd besteden aan het bestuderen van theorie, ligt bij DNHS de focus op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het toepassen van bedrijfskundige technieken.

Fast Track MBA - Regio Online
Fast Track MBA – Foto: © DNHS

De unieke en integrale manier van studeren zorgt voor een enorme versnelling in het leerproces. Deze opleiding van DNHS wordt daarom ook wel de Fast Track MBA genoemd. Studenten kunnen hun MBA-titel al binnen één jaar halen! Een goede balans tussen werk, privé en studie is echter het belangrijkste. Je kan daarom tot maximaal 2 jaar over de opleiding doen.

Ontdekken of de Fast Track MBA-opleiding bij jou past

Er zijn verschillende manieren om te ontdekken of de Fast Track MBA van DNHS bij jou past. Zo worden er regelmatig gratis introductiecolleges georganiseerd via de digitale collegezaal van DNHS. Tijdens een introductiecollege wordt de inhoud van de MBA-opleiding besproken, is er ruimte om vragen te stellen én proef je vast de DNHS sfeer. Wanneer je niet in de gelegenheid bent één van de gratis introductiecolleges te volgen, kun je een 1-op-1 afspraak inplannen binnen het digitale systeem van DNHS.

Wil je uitgebreid kennis maken met bedrijfskundig kijken, de inhoud van een MBA en het studeren naast je werk? Dan is de Pre MBA van DNHS wellicht iets voor jou! Tijdens dit eProgramma leer je onder andere meer over bedrijfskunde, hoe interactief en individueel studeren werkt én wanneer en waarom je een MBA zou kunnen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img