6.9 C
De Bilt

Het strand van Scheveningen is open en dé bestemming voor verkoeling tijdens tropische nazomerweek

Den Haag – Scheveningen is open. Met een tropische nazomerweek in aantocht zullen vele bezoekers en toeristen op pad gaan om het iconische strand van Scheveningen te bezoeken. Met de kilometers-lange kustlijn, biedt de badplaats van Den Haag ontspanning, avontuur en verkoeling op tropische dagen.

Den Haag heeft elf kilometer strand waarvan de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin altijd veel bezoekers trekken. Deze maand zijn er in Scheveningen werkzaamheden begonnen om de kunstlijn te versterken. Deze vinden plaats in kleine secties langs de waterlijn tussen het Zwarte Pad en het Havenhoofd.

In zo’n vier maanden tijd zal ongeveer drie kilometer kustlijn worden bijgewerkt waarbij uiteindelijk 700.000 kubieke meter zand uit de Noordzee wordt opgespoten. Daardoor is telkens een stukje strand, tot maximaal 200 meter, afgezet.

Sander Hanenberg, hoofd marketing en customer care bij The Hague & Partners, zegt: “Er zijn recent onjuiste berichten in de media verschenen over de maandenlange sluiting van dit prachtige Haagse strand. Wij willen graag duidelijk maken dat de badplaats volledig open is en klaar staat om bezoekers te verwelkomen, op een heel klein stukje strand na.”

Strand bij Scheveningen
Strand bij Scheveningen – Foto: The Hague & Partners

Naast de zon, de zee en de uitgestrekte kustlijn van Scheveningen kun je er culinair genieten bij de vele strandrestaurants met een direct uitzicht op de zee en de ondergaande zon. Sporters en avonturiers kunnen er hun hart ophalen vanwege de vele water- en beachsporten die er te doen zijn en met en bezoek aan het reuzenrad Skyview de Pier heb je een adembenemend uitzicht over de hele kustlijn van Den Haag. Voor meer informatie ga naar denhaag.com/strand.

Hanenberg vervolgt: “We willen alle bezoekers uitnodigen om Scheveningen te blijven ontdekken en te genieten van de prachtige nazomer. Het strand is open, de mensen zijn gastvrij, en het avontuur wacht op je.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio