Met meubelreparatie kies je voor duurzaamheid en behoud van waarde

Door te kiezen voor meubelreparatie, in plaats van het grofvuil, kies je voor duurzaamheid en behoud van je meubels met emotionele waarde. Zoals die antieke stoel die je van je grootouders hebt geërfd; versleten, doorgezakt en voorzien van permanente vlekken. Tijd voor het grofvuil? Zeker niet, je hebt echt een andere optie!

Een tweede kans voor jouw antieke stoel of bank

Jouw meubel kan door een specialist weer volledig in ere worden hersteld door de meubels opnieuw te stofferen of repareren. Bijvoorbeeld een stoel bekleden met leer of het herbiezen van stoelen. De versleten leren bank of stoel wordt dan voorzien van nieuw leer. Je kunt kiezen voor een stof die zo dicht mogelijk bij dat van het origineel ligt of voor een andere look gaan.

Ook doorgezakte stoelen en banken weer als nieuw

Is de stoel of bank (ook) doorgezakt of is het leer versleten? Meubelreparatie biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je onder andere een doorgezakt meubel laten opvullen, de stoel of bank laten verstevigen, de stiknaden en/of singels laten vervangen of het leer laten spuiten. Herstoffering, reparatie en/of restauratie zal ervoor zorgen dat jouw meubel een tweede leven krijgt.

uc?id=165aJVyJRAHj9GbTBQ0ap4C8eQh1Zu4DC - Regio Online

De voordelen van meubelreparatie

Nieuw is niet altijd beter, bijvoorbeeld wanneer een meubel emotionele waarde heeft. Een stoel die je van je grootouders hebt geërfd gooi je liever niet bij het grofvuil. Die geef je graag een tweede kans! En dat is mogelijk door meubelreparatie en meubelstoffering. Je zult versteld staan van het resultaat. Daarnaast is repareren meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuw meubel. En natuurlijk is het ook duurzamer om een bestaand meubelstuk te laten repareren in plaats van een nieuwe te laten maken.

Jouw meubel laten repareren door een specialist

Meubelreparatie en -stoffering is specialistisch werk. Bij Arends Meubelstofferingen ben je aan het juiste adres voor reparatie en herstoffering van jouw versleten meubel. Arends houdt zich bezig met moderne, klassieke en antieke meubelen. Betaalbaar vakmanschap staat hier hoog in het vaandel. Dat kenmerkt zich onder andere door vakkundig en vrijblijvend advies aan huis, een gratis offerte, keuze uit 350 meubelstoffen/stalen én snelle service. De mogelijkheden zijn zeer divers en je zult versteld staan van het eindresultaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio