11.7 C
De Bilt

Pallets van de toekomst

Een palletstelling is een structureel bulkopslagsysteem. Ze ondersteunen het stapelen van afzonderlijke artikelen of gepelletiseerde ladingen die in principe in de oorspronkelijke verpakking van verzenddozen blijven. Sommige palletreksystemen zijn gemaakt van staal en maximaliseren de ruimte in de faciliteit, terwijl het bijhouden van de voorraad ook vereenvoudigd wordt.

Stevige palletstelling

Gewoonlijk worden laadbalken bedekt met vlonders of dwarsbalken. Deze vlonders zijn normaal gesproken gemaakt van gelaste draad, terwijl de steunbalken typisch koud gevormde constructieve stalen onderdelen zijn. De dwarsbalken en vlonders fungeren meestal als dragende steunbalken voor de palletstelling. Het is ook goed om op te merken dat de terrasdelen volledig gefabriceerd zijn.

Stalen rekken zijn duurzaam

Planken gemaakt van staal zijn ideaal voor het opbergen van delicate items die de juiste afstand hebben om te voorkomen dat ze in welke vorm dan ook beschadigd raken. Natuurlijk wil je delicate items niet in een prullenbak bewaren of begraven met een heleboel andere items. Dus stalen planken zijn erg geschikt om delicate items op te bergen. Stalen planken zijn ook geweldig voor fumigatiedoeleinden. Het is heel gemakkelijk om stalen planken te ontsmetten in vergelijking met andere planken. Daarom is het een lovenswaardig idee om stalen planken te gebruiken om de delicate items op de juiste afstand op te bergen om te voorkomen dat ze op enigerlei wijze beschadigd raken.

Rekken Laadbalk

Laadbalken voor rekken zijn meestal bedekt met vlonders of dwarsbalken. De terrasplanken zijn over het algemeen gemaakt van gelaste draad en de dwarsbalken zijn typisch koud gevormde stalen of structurele stalen onderdelen. De dwarsbalken en terrasplanken fungeren als het dragende oppervlak. Terrasplanken zijn volledig gefabriceerde, kant-en-klare terrasconstructies met versterkende onderdelen zoals kanalen, buizen of staven die de stijfheid en capaciteitsclassificatie van de constructie verhogen. Dus, in vergelijking met andere materialen; Ontegenzeggelijk helpen stalen planken u om grotere artikelen netjes op te bergen, waaronder ook gereedschap en zware machineonderdelen. Voor meer informatie kunt u eens kijken bij Begra.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio