17.1 C
De Bilt

Raamhorren houden insecten het hele jaar buiten de deur

Horren alleen in het voorjaar en de zomer nuttig? Zeker niet. Ook de rest van het jaar kun je veel profijt hebben van raamhorren. Raamhorren van goede kwaliteit doorstaan zonder problemen de koudere en nattere maanden.

Elk seizoen horren voor je raam

Horren worden dikwijls in het najaar weggehaald, om in het voorjaar weer tevoorschijn te halen. Vaak op het moment dat de eerste muggen en andere insecten weer gesignaleerd worden. Maar insecten zijn er gewoon het hele jaar door. En dankzij de milde winters van de afgelopen jaren houden veel insecten, waaronder dus ook muggen, geen winterslaap meer.

Het is daarom helemaal niet onverstandig om je raamhorren ook in de wintermaanden gewoon te laten zitten. Een voorwaarde is dan wel dat de horren goed bestand zijn tegen kou en neerslag. Instyle Decoration maakt horren op maat voor ramen en deuren. Elke hor wordt met aandacht én uit hoogwaardige materialen samengesteld. Waaronder een solide, maar lichtgewicht aluminium frame en stevig horrengaas. Hierdoor wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Raamhorren op maat laten maken

Bij Instyle Decoration kun je verschillende soorten horren op maat laten maken. Je kunt kiezen voor inzethorren, plisséhorren en rolhorren. Een groot aantal horren is speciaal geschikt om te gebruiken in combinatie met kunststof kozijnen, omdat het boren van bevestigingsgaten overbodig is. Het grote voordeel van raamhorren op maat laten maken is dat ze altijd perfect passen en daardoor een mooi geheel vormen met je kozijn. Het aluminium frame waarbinnen het horrengaas zich bevindt is verkrijgbaar in verschillende standaard RAL-kleuren en als gewenst zelfs in een kleur naar keuze. En ook met betrekking tot het gaas zijn verschillende opties mogelijk, bijvoorbeeld speciaal pollengaas. Ideaal voor mensen met hooikoorts.

Altijd genieten van je horren

Laat insecten en pollen je niet belemmeren om ramen open te zetten en te ventileren; maak het hele jaar door gebruik van horren. Muggen, spinnen en ander ongedierte maken zo geen kans om naar binnen te komen in hun zoektocht naar en comfortabel plekje. De keuze in horren is tegenwoordig zeer divers. Een plisséhor of rolhor kun je bij voorbaal het hele jaar laten zitten, omdat je het gaas op elk gewenst moment kun invouwen of oprollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio