15.7 C
De Bilt

Vergunning Rescue Zeeland voor Vlissingen is definitief rond

Op dinsdag 18 juli heeft burgemeester Van den Tillaar van Vlissingen officieel de vergunning voor Rescue Zeeland editie 2023 verleend. Vorige week maakte burgemeester Van den Tillaar al bekend dat het hulpverleningsevenement definitief door zou gaan. Er moesten nog wel een aantal zaken aangeleverd worden om de vergunning compleet te maken.

Rescue Zeeland

Burgemeester Van den Tillaar: “Er is door alle partijen heel hard gewerkt om dit evenement weer mogelijk te maken. De vergunning is volledig en voldoet nu aan alle voorwaarden. Ik wens de organisatie veel succes en kijk uit naar weer een mooie editie van Rescue Zeeland.” Wethouder Sal Cracau is blij dat het gelukt is om het evenement weer te houden op de Vlissingse boulevards op woensdag 9 augustus. “Zo een prachtig evenement voor en door onze hulpverleners zien we graag in Vlissingen, dé evenementenstad van Zeeland.”

Grootste hulpverleningsevent va Nederland

Dennis Castel van Rescue Zeeland reageert: “onze organisatie is trots op al het geleverde werk door een ieder en is ervan overtuigd dat we, samen met al onze partners, de bezoekers een vol én gevarieerd programma kunnen bieden.“
Het is inmiddels uitgegroeid tot hét grootste hulpverleningsevenement van Nederland met internationale deelnemers. Tientallen hulpverlenende instanties werken belangeloos mee aan het tweejaarlijkse evenement. Te land, ter zee en in de lucht. Rescue Zeeland start om 12.00 uur en is te bezoeken tot 18.00 uur. Het programma is te vinden op rescuezeeland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio