Voedingskussen voor moeder en baby

Je bent sinds kort vader of moeder van een lieve kleine baby. Maar helaas slaapt jouw baby slecht. Je bent ten einde raad, je nachten zijn gebroken, hoe kom je weer in een slaapritme met jouw kleintje? Wist je dat een voedingskussen je hierbij kan helpen? Je leest er meer over in dit artikel.

Een voedingskussen kun je, zoals de naam het al zegt, ook gebruiken bij het geven van borstvoeding aan je baby. Het kussen biedt ondersteuning voor je arm of je kunt je baby hierop laten liggen.

Snoozzz voedingskussen


Het multifunctionele voedingskussen van Snoozzz zorgt voor de juiste ondersteuning daar waar het nodig is. De vulling van microparels vormt zich naar het lichaam, zo kan het lichaam zich volledig ontspannen en tot rust komen.

Waarvoor gebruik je dit kussen?


Een voedingskussen is te gebruiken voor meer dan alleen het voeden van je baby. Zwangere vrouwen kunnen in verschillende situaties veel gemak hebben door het kussen te gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld onder je buik leggen om comfortabel op de bank te liggen of te slapen in bed.

Zelfs je partner kan een voordeel hebben als jij als zwangere een dergelijk kussen gebruikt: leg het achter je rug als je op je zij ligt en je zult hierdoor rustiger slapen en minder woelen.

Last van reflux of maagzuur? Leg het kussen onder je hoofd zodat je iets hoger ligt waardoor de klachten kunnen verminderen.

De naam voedingskussen is dus eigenlijk niet afdoende. Je kunt het ook gebruiken als zwangerschapskussen, zijslaapkussen, babykussen of slaapkussen.

Waar let je op bij de aanschaf van een voedingskussen?

  • Controleer goed of de vulling en voedingskussenhoes vrij zijn van schadelijke stoffen. Kijk bijvoorbeeld of het product voldoet aan de Oeko-Tex Standard 100, een test- en certificeringssysteem voor textiel.
  • Bekijk of het product na te vullen is. Waarom? Het kussen zal na verloop van tijd platter worden. Dan wil je toch een nieuwe voorraad EPS microkorrels erin plaatsen zodat jij en je baby weer lekker kunnen liggen?
  • Zorg voor extra hoezen. Een baby spuugt en kwijlt nu eenmaal regelmatig. Zorg daarom voor extra hoezen en controleer ook of deze hoezen wasbaar zijn.

Ben je zwanger en heb je nog geen voedingskussen? Je weet niet wat je mist. Snel bestellen in de webshop van Snoozzz! En als je daar toch bent, bekijk dan meteen het zeer goed geteste babymatras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio